Hvalpe

Sorte dværgschanzuerHvalpe forventes pr 24 April.

I-Kuldet; Dværgschnauzerhvalpe efter Thriffyn og Jolly i foråret 2013:


DKJUBV07 DKCH SCH Chinon's Golden Opportunity (Jolly)
Øjenlyst; Fri
34.8 cm
4x BIR * BIS * 2 x CACIB

+


Sváva's Galaxy (Thriffyn )
HD: C (B/C)  AA: 0   Øjenlyst; Fri (ekstra øjenhår)
34 cm
Excellent CK 2 BTK3 * KS 400 DBH * 400m/3t Schweiss * 600m/3t Schweiss *UHM

Thriffyn er en sød, legesyg og arbejdsglad tæve, hun er ud af forældre der begge går spor og har vist rigtig gode takter på spor fra helt lille. Derudover er hun en dygtig apportør, tager naturligt stand og har en gennemtrængende drevlyd (for dem der vil gå på jagt). Hun nyder også meget de store øvelser i DCH-programmet som feltsøg og Rondering (at finde "bortløbne" mennesker). Hun har en fantstisk sort, superstrid pels og kan trimmes helt ned på poterne. I hjemmet er hun super kælen og meget charmerende - hun finder på mange sjove ting, som at læse avis og række tunge. Thriffyn er fra 2010.

Jolly er en super fornuftig hanhund, med en lækker strid pels og et dejligt temperament. Han har gode og jordvindende bevægelser, samt en rigtig fin haleføring! Han har gjort det rigtig fint på udstillingerne - hvilket også kan ses af titlerne og at han kun mangler et Cacib for at blive INTCH.
Jolly har også løbet lidt agility og viste stort talent :-) Jolly er fra 2006.

Jeg håber kombinationen af disse to vil give hvalpe der både kan begå sig i udstillingsringen, på div.prøver og som familie hunde.

Indavlskoefficient: 2,376   (ved 5 generationer - det er så langt der pt. er lagt USA-aner i DKK's database)

Ventelisten er åben!

 

Thriffyns Vægtskema
Normalvægt;9,2 kg.
UgeDatoLivviddeVægt
Parringsdag20-02-2013429,2
Uge 127-02-201342,59,3
Uge 206-03-2013439
Uge 313-03-2013449,3
Uge 4   
Uge 5   
Uge 6   
Uge 7   
Uge 8   
Uge 9   
Efter fødsel   

 


Thriffyn Parringsdag.


Thriffyn 2 uger henne

  
  

Stamtavle på I-kuldet.

 

 

 

For at bibeholde en racetypisk, men højtarbejdende hund, er alle mine hunde både udstillet og afprøvet i arbejde, primært spor.
inden avl gennemgår de en unghundementalbeskrivelse (UHM). Derudover er/bliver alle mine tæver undersøgt for HD/AA og øjenlyst
.

Nå man køber hvalp hos Kennel Sváva!

Vi følger DKK's (Dansk Kennel Klub) etiske anbefalinger for avl.

Der foretrækkes at sælge til aktive købere, der enten ønsker at bruge hvalpen til arbejde eller udstilling. Der sælges dog også familiehunde.
Jeg går ind og rådgiver vores hvalpekøbere omkring hvilken hvalp fra kuldet De passer bedst sammen med, afhængigt af hvad man vil med den voksen hund er der både temperaments- og exteriørmæssige ting at tage hensyn til. Ud over kemien med familien.

Ligger du en Brugs-, eller udstillings- CHAMPION-titel på en Sváva-hund, tilbyder vi dig den næste uden beregning.

Det følger med vores hvalpe;
Vores hvalpe sælges med DKK stambog, Chip, sundhedscheck/attest, vaccination, ormekur, DVD -med billeder. Hvalpebog, indeholdende bl.a. vægtskema over den enkelte hvalp, hvis du vil fodre med BARF, anbefalet litteratur, m.m.

Der ud over medfølger hvalpepakke.

Hvalpepakke fra Kennel Sváva

Rådgivning;
Vi hjælper gerne vores hvalpekøbere med individuel vejledning omkring foder, trimning, træning og udstilling, hvis det har interesse. Herudover også individuel starthjælp omkring opdragelse, pelspleje og træning.