Sidste nyt


Sidste nyt


29-09-2014 - ENDELIG har jeg åfet overskud til at opdatere webben!

Bilulykken i 2012 resulterede i flere skader end forventet hos både miss Thea og Jeg !

Jeg har i næsten 2 år gået rundt med en overrevet sene i skulderen, hvilket har drænet mig for energi. Der er formendetlig også gået noget i det ene knæ - men det skal også snart kigges på.

Miss Thea er blevet enormt lydangst og på trods af vi arbejder hårdt på det, så gruer jeg for den kommende jagt sæson! Hun har også fået konstateret en mislyd på hjertet, så un nu får medicin og dermed ikke længere må komme til prøver.


Når det så er sagt, så nåede Vi i 2013 at gøre Miss Thea til DKSCH(S) og endda gå et enkelt elite kaninspor.


Vi har haft både I og J-kuldet - Ikuldet bestod af Sváva's I'm Coco Chanel som nu residere i KBH og gør det fantastisk på Rallyprøverne. J-kuldet bestod af Sváva's Julius, som desværre døde under fødslen.


Ind i vores liv er her i efteråret kommet en ny P/S Schnauzer, fra min venindes opdræt - Tzunami, også kendt som Mama Schram's Curie. Jeg har i år været så heldig at få lov at fører hendes storebror til årets Weightpullkonkurrencer, hvor han sammen med William ikke alene blev udtaget til DM, men også EM.

William fik en flot 2. plads til DM, mens Buddha desværre skadede sit øre i ugen op til DM- hvor han ellers også kunne have erhvervet sig sin første Weightpull CH-titel. Em kom vi ikke til pga min skulderoperation.


Jeg er begyndt at sy hundeseler/halsbånd/snore og senge - der er et link til siden omkring dette i menuen :-)